dilluns, 3 de gener del 2011

ROIG ROBÍ- KERSTIN GIER



Gwendolyn Sheperd pertany a una família estranya, està envoltada de molts misteris. Un d'aquests grans misteris, és que algunes dones són portadores del gen que permet viatjar en el temps.
Tota la família espera que Charlotte, cosina de Gwen, realitzi el seu primer viatge. Té tots els símptomes, marejos,
mal de cap, sensació de vertigen, sembla que és imminent.

Gwendolyn, en canvi, també té malestar en el cos, però tota la família té clar que la portadora del gen és Charlotte, així que un bon dia mentre anava a comprar uns caramels, en un instant i sense saber com, es troba al Londres de finals del segle XIX. És llavors quan s'adona que tots estaven equivocats, perquè és ella la portadora del gen.
La vida de Gwen ha canviat completament, ara es veurà obligada a viatjar en el temps contínuament ia més acompanyada de Gideon, pertanyent a la família de Villiers, que de generació en generació han anat transmetent el gen als homes de la família.
A partir de llavors els dos estan obligats a viatjar junts, a compartir aventures i potser alguna cosa més?.Vaig sentir com em estiraven de les cames, sense cap avís. A l'estómac tenia una sensació de muntanyes russes i tot el carrer va desaparèixer de la meva vista i es va tornar un riu de color gris, estes són les sensacions que és noten quan viatges en el temps.