estela/casa morenas
Imane Merga una especialista en 5.000 m, va arrebatar a Kenia el titol que mes
volia,aixina va aconseguir el or en el mundial de cross.

Imane en un esprint de una carrera
Imane Merga,que es un especialista de 5.000 metres, va arrebatar a Kénia, i va aconseguir el titol que mes volia, en el mundial de cross, en els ultiums moments va fer un esprint impressionant que va deixar sense paraules als seus tres rivals Kenians, que varen acompanyar a Imane fins als voltants de la meta. Paul Kipngetich Tanui i Vincent Chepkop varen tindre que quedarse en la plata i el bronce, mentres Ayad Lamdassem va quedar setzè i el primer europeu. Desde el 2003, Julio Rey va quedar divuitè, ningun espanyol va quedar entre els 20 millors del mon.La carrera va ser de 12 km, i als primers minuts va fer molta calor(21 graus) i va ser quant els participants anaven mes lentos. Al toc de campana, sis atletes, entre ells quatre kenyans, afrontaven l'última volta encara amb possibilitats de victòria, però Merga havia guardat forces suficients per deixar clavats als kenyans.

ABIDAL TE UN TUMOR

Estela-Valencia

El altre dia es va confirmar que Abidal un jugador de futbol del Barça tenia un tumor al fetge,va ser operat el 16 de març.Tota la gent espera que se recupere.

Es va confirmar que Abidal te un tumor,li varen operar el 16 de març. Era un jugador molt bo,tallava pases,aturava balons perillosos,li llevava el balo als altres etc... Era molt bo.Un dels millors jugadors del Barça,Abidal era un dels destacats del entrenador Guardiola ,tots esperem que es pose bo lo mes pronte possible.
Adria de las Morenas diu...Anims Abidal!!

CRISTIANO,PITXITXI                                        I DAMUNT LESIONAT

El Real Madrid va quedar empat amb el deportiu 0-0 ja es esta a 7 punts per a alcançar al  Barça.

El Real Madrid va  empatar vs en Riazor 0-0 ja es situa a 7 puntets per a arribar al barça. La primera part  el reial madrid no va tindre sort, en la segona ja començava a tindre mes sort.  No parava de atacar al deportiu,. Cristiano s'en va regategar de 2 jugadors i va xutar al pal i despres la  va agafar Di Maria i la va xutar i se la va parar el porter. Tambe un altra que  tambe va tenir una altra Adebayor que despres de un centre de Cristiano Ronaldo va rematar i li dona al pal, i sen va fora, a corner. Tambe el porter del Deportivo, Aranzubia va fer un excel·lent partit, les va parar totes les que havien tirat, va tindre unes actituds  molt bones per a pararse el tirs que li tiraven. En fi el Real Madrid no pot guanyar al Deportivo, repart de punts a Riazor despres del 0-0 i el Real Madrid se li ha pogut escapar la lliga.

VALENCIA 0-1 BARÇA
El 3/3/2011 el Valencia es va enfrentar contra el barça,i va pedre, i va acabar la seua ratja de 8 partits sense perdre

El 3/3/2011 el Valencia va pedre contra el Barça, i va acabar la seua raxa de 8 partits sense pedre, els primers deu minuts els va controlar el Valencia, despres el partit va estar mes igualat, el Valencia estava presionant molt bé i el Barça anava amb molta tranquilitat, al Valencia li llevaren un gol, per fora de joc o no. En la primera part el Valencia ja sumava 6 corners i el Barça 0. La segona part el Valencia va començar millor pero poquet a poquet el Valencia va anar perdent el fisic, i es quan va arribar el gol de Messi en el minut 32 de la segona part, pero si no fora per el porter Guaita el Barça fet un gol mes o fins i tot dos mes. En el Valencia, Jordi Alba ho va fer impresionant, una velocitat i uns regats bonisims, i també Guaita va fer unes parades i va salvar uns quants gols. Els dos equips varen tindre moltes ocasions molt clares pero ningu va saber aprofitarles molt bé, la mes clara va ser de Messi que va ser en la primera part, en el minut 9. Vamos que, victoria  molt ajustada i el Barça ja suma 23 partits sense perdre

Cristiano Ronldo es va lesionar contra el Malaga fent un gol , un gol que li feia pitxitxi, ja era el gol numero 28 en lo que portem de lliga. Superant a Messi , que Cristiano es va pedre dos partits, que els dos partits els jugara  Messi i tindra una oportunitat de abançarse en la llista de pitxitxi. Alomillor jugara el partit de volta de la champions contra el Olimpique de Lyon,  Cristiano te moltes ganes al Olimpique de Lyon, ja que l'any passat els varen eliminar, en la competicio.Vamos,Cristiano Ronaldo lesionat,un pitxitxi que esta ajustat i amb  ganes de jugar i guanyar al Olimpique de Lyon en la Champions.

EL REAL MADRID CONTRA DEPORTIU

El altre dia es va confirmar que Abidal que es un jugador del Barça tenia un tumor al fetge.Totes les persones esperen que es recupere,la gent li  dona anims oralment i sobretot per el twitter,també els futbolistes,de tots els equips.Abidal era un central,que feia jugades molt importants,es deixa la pell,ho dona tot,salvant balons perillosos,tallava pases etc... Abidal era un dels preferits de Guardiola,esta entre els 11 millors jugadors del equip.Tots esperen que es recupere molt pero que molt prompte.

ALMERIA 1-DEPORTIU 0...1

Diumenge 20, l'Almeria jugava contra el Deportiu. Al partit l'Almeria marca un gol de Piatti. El marcador estava 1-0 però a escasos minuts del final el porter del deportiu marca un gol de cap.

Hui, diumenge 20-2-2011, l'Almería s'enfrontava al Deportiu. Cadascún dels equips va fer jugades impressionants. En la 1ª part, l'Almería marca un gol de Piatti, un jugador italià que alguns el comparen amb Messi, te idees i jugades en el cap i el gol el marca amb un tir de rosca des del cantó de l'area que el colocà per l'escaire. Ell es mogué per tot el front del camp arriscant-se molt. A la fi de la 1ª part, els dos equips descansaren i el Deportiu va
Gol histórico
eixir amb moltes forces. Ningú dels dos equips va ser capaç de marcar un gol en la 2ª part. Quan el deportiu ja es donava per vençut, le Deportiu va treure un corner, tret per Pablo Àlvarez en el minut 94. Va treure amb una calitat, que el porter Aranzubia va entrar en l'area de l'Almeria i va marcar de cap. Amb això va aconseguir l'empat i un gol famós. Aranzubia ha sigut l'unic porter en  l'historia que ha marcat de cap. "Segur que algún dia arribarà un gol com el meu"

Gol de Aranzubia a l'Almería

VALENCIA 1-1 SCHALKE 04

El altre dia, Valencia se va enfrentar contra el Schalke 04.Va començar guanyant el Valencia,perque varen marcar. Pero després Raul va marcar un gol li va destrosar al Valencia.

Ahir es va jugar el primer partit dels huitens de final, va jugar el Valencia vs el Schalke 04. Varen empatar 1-1 amb gols de Soldado i de Raul. El Valencia va jugar molt millor pero no va saber aprofitar les ocacions que tenia, Raul va ser el mes intel·ligent del partit. Al Valencia i Miguel una defensa increible, . En la segona part tot va ser igual el Valencia feia la majoria de ocacions pero no les aprofitava i va arribar Raul i de una que te una que marca i va fotre molt al Valencia, el Mestalla va parar d'animar i el Valencia cada vegada perdia mes  aspecte fisic, despres un japones del Schalke 04 Uchida va fer mans i el arbrit no ho va vore,que pena, va dir a Soldado que ni pensaro a seguir jugant. Aixi va acabar el partit els aficionats valencianistes mol fotuts, els del Schalke 04 molt feliços per el emapat perque la volta la juguen en casa i el Valencia esta obligat a marcar al menys un gol per classificarse, si no es aixi el Schalke 04 pasara a quarts de final i el Valencia seguira sense haber guanyat mai una copa d'europa (Champions). En fi tot anava be per al Valencia i quan ha arribat Raul a fotut la nit de la copa d'europa (Champions) al Valencia, aixi que el Valencia a guanyar.

DAVID FERRER DONA LA SORPRESA
                     DE LA JORNADA
David Ferrer dona la sorpresa de la jornada al guanyar a Rafa Nadal el numero 1 en el

[foto de la noticia]
Ferrer a meitad del partit.

derbi espanyol(quarts de final)a Rafa Nadal. Va eliminar al tenista numero 1 del mon en el Open de Australia. David Ferrer a impedit que guanyara el cinqué Open de Australia seguit. David Ferrer se enfrentara a Andy Murray en les semifinals, mentres que Rafa Nadal tindra temps de recuperarse dels seus problemes musculars.

Fa uns dies, David Ferrer i Rafa Nadal,es varen enfrentar en el open de Australia per a les semifinals. Al partit Ferrer va guanyar 4-6 el primer set  2-6 el segon set i 3-6 el tercer set. Ferrer tenia ventaga a partir segon set, perque Rafa Nadal es va lesionar, pero  encara aixina igualment va seguir jugant. Ferrer a eliminat al tenista numero 1 de tot el mon. Ferrer a impedit que Rafa Nadal guanyara el cinqué Open de Australia seguit. Ara L'alicanti David Ferrer, s'enfrentara contra Andy Murray en les semifinals. L'escoces Andy Murray va guanyar contra Ferrer,i aixo fa que Andy Murray s'enfrente contra Novak Djockovic(El Serbi). I aixi Espanya diu adeu al Open de Australia. El partit de Andy Murray contra Novak Djockovic, estara molt renyit s'enfrentaran el tercer millor contra el cinqué millor de tot el mon.A mi m'agradaria que guanyara Novak Djockovic. Tenen 408 punts de diferencia del mon.

DINAMARCA BAIXA DEL SOMNI
                           A ESPANYA

EL ESPANYA TE EL BALO I INTENTEN LLEVARSEL
Ahir divendres 28 de gener,el Dinamarca i el Espanya es varen enfrentar per a la final del mundial de Suecia 2011,qui guanyara s'enfrentaria en la final,i seria el millor equip del mon de baloma.Al principi Dinamarca va escomençar guanyat.En ningun moment del partit espanya estava guanyant a Dinamarca.Varen quedar 28-24 una gran derrota per al Espanya. Varen jugar en l'estadi Kristianstand Arena,per la portada del seu public tenien un poc de ventaga els de Dinamarca,i per les grans actuacions del porter Niklas Landin i Niklas Hansen,autor de nou gols i jugador del partit per tercera vegada consecutiva.Dema Diumenge 30 de gener,jugara l'espanya un partit de consolacio contra el Suecia l'anfitrio.La majoria de public estara animant a Suecia,aixo problablement causara problemes al Espanya,perque no tindra molts anims del public de espanya,i aixo probablement li pot fastidiar.Sera un altre repte per a la seleccio espanyola de balonma.

XABI VS LA SEUA CIUTAT

Xabi Alonso,s'enfrentara vs la seua ciutat per que se a pasat al Madrid.

XABI ALONSO
Xabi tindra que jugar vs el seu equip pasat,que s'anomena la Real Societat. Xabi al igual que el Madrid intentarà guanyar a la Real Societat que ho esta fent molt bé per ara, Xabi Prieto el millor del equip que ho donarà tot per marcar al Madrid. Si el Madrid perd sera la seua segona derrota  , si guanya trencara eixa roina raxa que esta tinguent i es ficara a 7 punts darrere del Barça, a part del R. Madrid Cristiano Ronaldo tambe intentara trencar eixa riona raxa que te i marcar i intentar ser el pitxitxi.

EL REIAL MADRID DAVANT
          DE LA SEUA DOBLE MAELDICCIÓ

Reial Madrid i Regal Barça jugaren ahir un partit de basquet.Per a la copa del Rei.

Reial Madrid i Regal Barça jugaren ahir en directe a  la final de la Copa del Rei. El equip blanc no guanyen el torneig des de 1993 i i van a jugar vs a la seva bèstia negra dels últims temps.