diumenge, 26 de desembre del 2010

ELS VIATGES DE GULLIVER

Jo vos parlaré de la pel·lícula : Els Viatges De Gulliver .Vos vaig a parlar per que avui he anat al cine i hem decidit veure-la.
Tot comença quan Gulliver, (el protagonista) s'alça del llit per dutxar-se i anar al treball. Quan s'acaba d'arreglar, baixa al carrer per anar caminant al treball. Bo, abans de començar a contar-vos la pel·lícula, us he de dir que a Gulliver li agrada una xica que treballa escrivint articles sobre viatges, però, treballa a la mateixa empresa que ell . Quan arriba al treball, comença a repartir les cartes que han arribat per als treballadors de l'empresa. Quan passa pel costat de l'oficina on treballa la xica que li agrada, es queda embobat amb ella, i fa com si li aguera de repartir alguna carta a ella per veure-la. No se com però, parlant parlant, arriba el tema dels articles que està escrivint ella. Aleshores Gulliver per quedar un xic interesant, diu que ell també escriu articles sobre els viatges que ha fet. Aleshores ella es queda sorpresa i li diu que si demà pel matí li pot donar un dels articles que ell ha escrit. Gulliver es queda xafat per que ell, en realitat no ha escrit ningun article. Quan Gulliver arriba a sa casa pensa de que pot escriure l'article. Però, passen hores, i hores, i a Gulliver no se li ocorre cap idea per escriure l'article. Aleshores navegant per Internet, troba una pàgina d'una persona que si que escriu articles sobre els viatges que fa, aleshores com a Gulliver no se li ocorre res per escriure copia l'article en una pàgina i després l'imprimeix.
Al dia següent pel matí, Gulliver li dona a la xica l'article, i la xica se'l mira una mica i li diu que està molt bé redactat. Aleshores ella li diu que si podria anar a les illes Bermudes per fer un article sobre elles. Gulliver fa cara de no voler anar però, com li anava a dir que no a una xica tan guapa!!! ,aleshores li diu que si que anirà.
Quan puja al vaixell en el que navegarà fins a les illes Bermudes, es fixa en una pantalla, aleshores li pregunta al xic que li està explicant com s'utilitza el vaixell que que es eixa pantalla. El xic li diu que eixa pantalla és la que et marca per on vas i el trajecte que et falta per arribar-hi al destí. Quan ja fa hores que navega, s'adorm, i de sobte, ve una tempesta super forta i du a Gulliver a una illeta on els habitants són del tamany d'una formiga. Quan es desperta després de la tempesta, veu que els habitants d'aquella illa l'han nugat amb unes cordes, però com ell té una força superior a la d'aquells nans, es deslliga ''en un dir Jesús''. Quan Gulliver ja fa temps que està a l'illa, els nans s'adonen que Gulliver és bó i inofensiu. Al cap d'uns quants dies Gullives es fa el guardià de l'illa. Tota la gent l'adora. Gulliver també es fa l'interessant amb els nans diguent que va ressucitar per l'accident del Titanic i que ell era el que es va fer novio de la protagonista. Eduard, és el novio de la princessa de l'illa, i com està furiós de que ell ja no siga tant important a l'illa, des de que va arribar Gulliver, construeix un robot altissim i de ferro. Aleshores li diu a Gulliver que lluite amb el seu robot de ferro i altissim. Com Gulliver no és tan alt ni tan fort, pert, i l'envien a l'illa del costat que els habitants, en compte de ser nans com en la d'eixa illa, són gegants.
A Gulliver l'agafa una xiqueta, i com per a ella Gulliver és un nan el posa en la seua caseta de nines petites. Una nit, va on està ell un amic que va fer a l'illa dels nans, i li diu que ha anat allí la xica que li agrada per fer ella també l'article. Aleshores ell s'escapa de la casa de la xiqueta i se'n va una altra vegada a l'illa dels nans. Però, li diuen que per quedar-se allí ha de lluitar una altra vegada contra el robot altissim i super fort. Aleshores ell s'esforça el màxim per guanyar per a que la xica veja lo bé que lluita. Al final Gulliver guanya la batalla contra el robot i el nombren una altra vegada el guardià de l'illa.
Gulliver li confesa l'amor que té a la xica que li agrada, aleshores la xica se veu que també li volia aleshores es fan novios.
Bo ací acaba el meu resum sobre la pel·lícula Els Viatges De Gulliver.
Molts bessos i feliç any nou.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Marina et volia dir que és molt interesant lo que as posat sobre els viatges de Gulliver!!

vaixell d'històries ha dit...

marina soc paula i jo tambe la he vista i ma agradat molt

Estel Fugaç ha dit...

Hola Marina soc Maria i ma agradat molt com u as esplicat