diumenge, 12 de desembre del 2010

EL PROCÉS

Ara a continuació, us contaré el procés dels peixos que tinc, o he tingut:
El divendres passat, passat (el divendres de fa dos setmanes); comprarem dos peixos perque un se'ns havia mort.Quan començarem a triar , els dos peixos que anavem a comprar, varem vore de molts tipus, pero el que més ens va fer gràcia va ser un petit de color taronja i una mica blanc o al contrari.Aleshores  ja teniem assegurat que eixe el comprariem, pero ens faltava un per escollir, aleshores com el petit l'haviem escollit la meua germana i jo, el que faltava el tenia que escollir mon pare.Com que el peix que se'ns havia mort era de mon pare, ell, trià un paregut al seu antic peix.
Quan els comprarem, anarem a casa a posar als dos nous peixos, a la peixera.Ja teniem quatre peixos.Un es diu ''Tecky'', que és molt de tros negre i poquet blanc, un altre es diu ''Gordi'', que és molt de tros taronja i poquet blanc, un altre es diu ''Taquetes'', que és una barreja de taronja, negre... i, el petit es deia ''Mini', que era un poquet de taronja i un altre poquet blanc.Al peix petit (a Mini), l'anomene diguent ''era'' perque, el dissabte quan tornarem de sopar de casa els meus tios el veierem mort a la peixera.Aleshores el pròxim cap de setmana que ens toque en mon pare comprarem un altre peix.Aleshores ara només tenim tres peixos:Tecky, Gordi, i Taquetes.
                       

                              ACÍ TENIU UNA IMATGE DE LA PEIXERA QUE TINC ARA:



Per si no veieu els peixos, Tecky està al mig, Gordi està a la dreta mirant-lo nosaltres, i Taquetes està a l'esqurra mirant-lo nosaltres. Osiga, cadascun dels tres peixos està a una banda(a la dreta, a l'esquerra, i al mig).
Jejejejejejejejejejej.....